Raksa-appari

26.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 3.10.2022

Työ alkaa: HETI/ SOPIMUKSEN MUKAAN

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Hei kokematon tai kokenut raksaduunari, nyt olisi raksa-apparin hommia tarjolla luotettaville ja reippaille tekijöille!

Tehtävät katsomme osaamisesi, kokemuksesi ja kinnostuksesi mukaan ja töitä on tarjolla pitkäaikaisesti! Työkohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella ja töitä tehdään arkena klo 7-15:30 asiakkaamme työkohteissa. 

Tässä hommassa ei vaadita aikaisempaa kokemusta mutta siitä on toki etua. Homma vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin, reippaan työasenteen ja motivaatiota fyysisiin rakennusalan tehtäviin. Olethan myös täysi-ikäinen. 

Värväämö tarjoaa reilun palkkauksen osaamisesi mukaan, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, laadukkaat työvarusteet, työterveyshuollon ja mahdollisuuuden edetä rakennusalan tehtävissä kiinnostuksesi mukaan! 

Hae työpaikkaa pikimmiten sillä työt voi alkaa kohdallasi jo heti seuraavana päivänä!
Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Tutustu myös Värväämön eri kanaviin:
-Kotisivu: https://www.varvaamo.com/
-Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCeLAa7h0sLmShm1Z955Yc7A
-Facebook: https://fi-fi.facebook.com/varvaamo/
-Instagram: https://www.instagram.com/varvaamo/?hl=fi
-LinkedIn: https://fi.linkedin.com/company/varvaamo-oy

Värväämö
on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa