Raskaankaluston rengasasentaja

21.9.2022

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 23.10.2022

Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haluaisitko työllistyä raskasajoneuvojen pariin fyysiseen työhön asentajan tehtäviin?

Työtehtävissä pääset tekemään raskaidenajoneuvojen renkaanvaihtoa. Renkaan vaihtaminen sisältää myös vanteenvaihtoa. Renkaiden siirtoon ja vaihtamiseen on käytössä trukki mutta työssä tarvitset myös puhdasta voimaa.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta renkaiden vaihtamisesta, esimerkiksi rengassesongissa saatu työkokemus on eduksi sinulle. Jos olet vaihtanut raskaankaluston renkaita ja vanteita aikaisemmin se on ehdottomasti suuri plussa! Vaikka työtehtäviin kuuluvat C ajoneuvojen renkaan vaihto ei C-ajokortti ole pakollinen. Katsomme sen eduksi.

Työt pääset aloittamaan heti / sopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla tilanteesi mukaan määräaikaisesti tai vakituisesti! Työajat työssä ovat arkisin klo 7-17 välillä.

Tarjoamme fyysisen työn ja paikan alan raskaimmassa duunissa hyvillä työkavereilla höystettynä. Työehtosopimus työsuhteessa on autorengasalan tes mutta palkkausta maksamme kokemuksen mukaisesti.

Jos kiinnostuit paikasta haethan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo 8-16 Wilma sähköpostista wilma.niskanen@varvaamo.fi tai 040 121 7148.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa