Rengas-/ Vannetyöntekijä

15.9.2022

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 17.10.2022

Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Ovatko autot lähellä sydäntäsi? Kiinnitätkö huomiota niiden ulkonäköön vaikuttaviin muutoksiin ja tuunauksiin?

Asiakas yrityksemme on alalla tunnettu ja arvostettu toimija, jonka palveluihin kuuluvat erityisesti kaikki työvaiheet vannetyöskentelyssä sekä renkaiden asentaminen. Asiakaskunta arvostaa autojen ulkonäköä ja jos heillä on tietyt vanteet autoonsa mutta ne eivät jostain syystä mahdu he suuntaavat tänne!

Etsinnässä on rengasasentajaa, jonka työtehtäviin kuuluvat renkaiden asentamisen lisäksi myös vannetyöt. Pääset oppimaan ja vaihtamaan vanteita esimerkiksi vannesovittimia käyttämällä tai muokkaamalla vannetta. Kätesi jäljen näet työssäsi auton ulkonäön muutoksesta johtuen heti ja useita kertoja päivässä!

Työ on fyysistä ja vaatii fyysisen työn valmiuden. Kokemusta renkaiden vaihdosta tulisi työtehtävissä toimiakseen olla hieman. Vannetöiden osalta työtehtävät opetetaan sinulle mutta jos olet saanut siitä jo aikaisemmin kokemusta se on plussaa kuten mikä vain toiminta autojen parissa.

Työt pääset aloittamaan heti / sopimuksen mukaisesti. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde eli vakituinen työ. Työaika työssä sijoittuu 8:30-17:30 väliin arkisin. Toimipiste on auki myös lauantaisin, joten tulevaisuudessa kun työtehtävät ovat hanskassa työtä voi olla toisinaan myös lauantaisin 8:30-14:30 välisellä ajalla.

Palkkauksen taustalla noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta mutta palkkatoiveet ja kokemus otetaan palkkauksessa huomioon! Työpaikalle pääset kulkemaan oman auton puuttuessa kuitenkin myös julkisilla. Ajokortti ei ole työpaikan edellytys mutta huomioidaan suurena plussana hakijalta. Myöskään työturvallisuuskortista työpaikan saaminen ei jää kiinni – työturvallisuus katsotaan paikan päällä myös erikseen perehdytyksen yhteydessä.

Työpaikka on nuorekas, jossa heitetään läppää sekä tehdään työtä pilke silmäkulmassa unohtamatta asiakaskohtaamista ja sitä, että ripeää työtahtia arvostetaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae pikaisesti. Paikka täytetään heti, olethan nopea! Olen yhteydessä!
Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 8-16 puh. 040 121 7148 tai wilma.niskanen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa