Rengasasentaja

5.9.2022

Hae työpaikkaa

Kouvola

Haku päättyy 30.9.2022

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Etsimme rengasasentajia Kouvolan alueelle.

Aikaisempi kokemus on suuri etu. Työhön kuuluu: -monipuolisesti rengasvarastossa työskentelyä -renkaiden pesua ja -renkaiden vaihtoa. Työ on fyysistä ja kiireistä, joten edellytämme reipasta asennetta ja hyvää paineensietokykyä.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja uskot pärjääväsi siinä, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

MEILLÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. 

Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse, viestein tai sähköpostitse.
Puh.0500 200 555 , arkisin klo 9-15
jasmin.venalainen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa