Rengasasentaja

9.9.2022

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 17.10.2022

Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Haluatko aloittaa työt heti? Tässä hommassa pääset aloittamaan jo seuraavana arkipäivänä! 

Pääset työssä osaksi uutta toimipistettä. Tähän uuteen toimipisteeseen yhdistyy kaksi erillistä toimipistettä. Itseasiassa työpaikka on niin uusi, että pääset aloittamaan työsi varastossa esimerkiksi rakentamalla rengasyrityksen rengashotellin valmiiksi ennen rengassesonkia.

Rengassesongissa pääset rengasasentajaksi ja renkaiden vaihdon lisäksi työtehtäviin kuuluvat myös vanteiden vaihtaminen. Työtehtäviin kuuluu asiakkaan autojen ajaminen asennushalliin sekä asennuksen jälkeen sieltä pois. Tästä johtuen edellytämme B-ajokorttia. Myös työturvallisuuskortti tulisi olla taskussa. Työ sisältää hieman asiakaspalvelua auton sisään ottamisessa sekä luovuttamisessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden uuteen työpaikkaan ja yhteisöön. Saat tehtäviin hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä vauhdikkaita työpäiviä! Kokemus renkaanvaihdosta on suuri plussa.

Työaika on 7-17 välillä arkisin. Työpäivä on 8h, joka sisältää 30 minuutin ruokatauon. Työpaikalle pääset kulkemaan myös julkisilla.

Työ menee raskaasta treenistä, joten salikortinkin voi halutessaan laittaa tauolle ja tulla treenille, josta maksamme palkkaa kokemuksesi ja koulutuksesi huomioiden. Työsuhteen taustalla on autorengasalan työehtosopimus.

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta laitahan hakemusta tulemaan niin olemme nopeasti yhteydessä. Työt alkavat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Pääset hakemaan työpaikkaa esimerkiksi klikkaamalla tästä.

Lisätietoja paikasta saat wilma.niskanen@varvaamo.fi tai arkisin klo 8-16 numerosta 040 121 7148.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa