Rengasasentaja

14.9.2022

Hae työpaikkaa

Lappeenranta

Haku päättyy 17.10.2022

Työ alkaa: Syyskuu-Lokakuu

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Rengassesonki lähestyy ja asiakasyrityksemme etsii rengasasentajia riveihinsä Lappeenrantaan.
Työtehtävät ovat rengasvarastossa työskentelyä, renkaiden ja vanteiden vaihtoa.

Plussaa on jos sinulla on aikaisempaa kokemusta rengassesongista mutta se ei ole välttämätöntä. Fyysinen kunto ja motivaatio oppia asennustyö on tärkein! Renkaita nostellaan luonnollisesti päivän mittaan erittäin paljon. Autoalan koulutus ja kaikki autojen kanssa toimiminen on myös eduksi.

Olethan oma-aloitteinen, huolellinen ja tarkka. Tässä työssä pääset osaksi hektistä sesonkia, joten olethan valmis tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen ja sitoutumaan koko sesongiksi työhön. Työskentely kieli on suomi.

Vastineeksi saat hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä vauhdikkaita työpäiviä! Työtä on arkisin päiväaikaan klo 8-17 välillä. Toisinaan voi olla mahdollisuus myös lauantai vuoroon. Aloitus syyskuussa ja kesto säistä riippuen noin marraskuun loppuun saakka.

Nyt on aika laittaa hakemusta tulemaan, varaa paikkasi syksyn sesonkiin! Älä jätä hakuajan viimeiseen päivään, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Pääset hakemaan paikkaa esimerkiksi klikkaamalla tästä. Työsuhteessa on rengasalan työehtosopimus. Palkkaus aikaisemman kokemuksesi huomioiden!

Lisätietoa tehtävistä antaa arkisin klo 8-16 Janne Timperi puh. 040 1725026 / janne.timperi@varvaamo.fi ja Wilma Niskanen puh. 040 121 7148 / wilma.niskanen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa