Rengasasentaja

14.9.2022

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 17.10.2022

Työ alkaa: Lokakuu

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Rengassesonki koittaa ja etsimme Vehkalaan rengasasentajia! Tänne työpaikalle pääset myös julkisilla.

Työtehtävät sisältävät ovat renkaiden vaihtamista. Työtä pääset tekemään itsenäisesti ja tukenasi on kokoajan muu asentajatiimi. Työ soveltuu hyvin rutiininomaista työtä haluavalle sille renkaat asennukseen ja varastoon viemiseen hoitaa varastotyöntekijä. Pääset siis itse keskittymään kokonaisvaltaisesti renkaiden asentamiseen.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rengassesongista, mutta se ei ole pakollista. Edellytyksenä on kuitenkin aikaisempi kokemus renkaidenvaihdosta. Autoalan koulutus ja kaikki autojen kanssa toimiminen on plussaa.

Työssä käsitellään asiakkaan omaisuutta, joten olethan huolellinen ja tarkka käsitellessäsi esimerkiksi asiakkaan vanteita ja renkaita. Tässä työssä pääset osaksi hektistä sesonkia, joten olethan valmis tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen ja sitoutumaan koko sesongiksi työhön. Työskentely kieli on suomi.

Vastineeksi työhösi saat hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä vauhdikkaita työpäiviä! Kuntosalillekaan ei välttämättä tarvitse enää lähteä kun on tehnyt työpäivän rengasasentajana. Työtä on arkisin klo 8-17 välillä. Toisinaan voi olla mahdollisuus myös lauantai vuoroon. Aloitus lokakuun ja kesto säistä riippuen noin marraskuun loppuun saakka.

Jos haluat osallistua syksyn parhaimpaan sesonkiin, varaa paikkasi syksyn sesonkiin! Älä jätä hakuajan viimeiseen päivään, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävistä antaa arkisin klo 8-16 wilma.niskanen@varvaamo.fi tai Wilma Niskanen puh. 040 121 7148.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa