Rengasasentaja

15.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo

Haku päättyy 17.10.2022

Työ alkaa: Lokakuu

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Rengasasentajia etsitään Juvanmalmille! Tänne työpaikalle pääset myös julkisilla!

Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti rengassesongin työtehtävät: – rengasvarastossa renkaiden hyllyttäminen ja hakeminen asennukseen – renkaiden ja vanteiden vaihtaminen – renkaiden peseminen ennen varastoon viemistä.

Työ on fyysistä, joten edellytämme reipasta asennetta, valmiutta fyysisesti raskaaseen työhön sekä myös sesongin luonteeseen liittyvää paineensietokykyä. Ammattilainen sinun ei tarvitse olla sillä olemme valmiit opettamaan työn kunhan motivaatiota oppiseen löytyy! Plussaa on jos sinulla on aikaisempaa kokemusta rengassesongista. Tarkkuus ja huolellisuus ovat ominaisuuksia, joita arvostamme sillä käsittelyssä on asiakkaan vanteita sekä renkaita.

Työtä on arkisin päivätyönä, tyypillisesti työaika on 8-17 välillä. Kovimman sesongin aikaan myös lauantai vuoro on mahdollinen, joten olethan valmis tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen sekä valmis sitoutumaan koko sesongin ajaksi.

Työpanoksesi tueksi saat sesongin tiiviin työporukan, hyvän perehdytyksen ja yhteisöllisen työpaikan. Työsuhteen taustalla on rengasalan työehtosopimus. Palkkaus kokemuksen mukaisesti!

Työt alkavat arviolta syyskuun lopussa / lokakuun alussa ja työtä on sesongin mukaan noin marraskuun loppuun saakka.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat varata itsellesi työpaikan sesongissa, niin laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Janne Timperi, p. 040 1725026 janne.timperi@varvaamo.fi tai Wilma Niskanen wilma.niskanen@varvaamo.fi tai 040 121 7148.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa