Rengasasentaja Espooseen

21.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo

Haku päättyy 30.9.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Tämä työpaikka kuuluu Heti palkkaa! -mallin piiriin. Heti palkkaa! -mallin tarkoituksena on tarjota työntekijälle mahdollisuus nopeaan palkanmaksuun. Tämä tarkoittaa sitä, että turhan odottelun sijasta palkka maksetaan halutessasi tilillesi viikoittain!

Haemme asiakkaallemme oikealla asenteella töitä tekevää RENGASASENTAJAA syksyn sesonkiin Espooseen.

Työhön kuuluu monipuolisesti rengasvarastossa työskentelyä – renkaiden pesua ja renkaiden vaihtoa. Työ on fyysistä ja kiireistä, joten edellytämme reipasta asennetta ja hyvää paineensietokykyä. Renkaita nostellaan luonnollisesti päivän mittaan erittäin paljon. Kokemus on ehdottomasti etu. Työt alkavat arviolta (keleistä riippuen) lokakuussa (mahdollisesti aiemmin) ja jatkuvat sesongin ajan. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus olisi suotavaa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta.

Voit myös jättää hakemuksesi tarja.kahkonen@varvaamo.fi  ja soittaakin voi 044 281 4612.

Värväämö Partnerit/ HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää www.varvaamo.com

Hae työpaikkaa