Rengasasentaja Hämeenlinnaan

6.9.2023

Hae työpaikkaa

Hämeenlinna

Haku päättyy 23.9.2023

Työ alkaa: Arviolta lokakuun alku-puoliväli

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Rengassesonki lähestyy ja asiakasyrityksemme etsii rengasasentajia riveihinsä Hämeenlinnaan.
Työtehtävät ovat rengasvarastossa työskentelyä sekä renkaiden ja vanteiden vaihtoa.

Plussaa on jos sinulla on aikaisempaa kokemusta rengassesongista mutta se ei ole välttämätöntä. Fyysinen kunto ja motivaatio oppia asennustyö on tärkein! Renkaita nostellaan päivän mittaan erittäin paljon. Autoalan koulutus ja kaikki autojen kanssa toimiminen on myös eduksi.

Olethan oma-aloitteinen, huolellinen ja tarkka. Tässä työssä pääset osaksi hektistä sesonkia, joten olethan valmis tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen ja sitoutumaan koko sesongiksi työhön. Työskentely kieli on suomi.

Vastineeksi saat hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä vauhdikkaita työpäiviä! Työtä on arkisin päiväaikaan klo 8-17 välillä. Toisinaan voi olla mahdollisuus myös lauantai vuoroon. Aloitus syyskuussa ja kesto säistä riippuen noin marraskuun loppuun saakka.

Nyt on aika laittaa hakemusta tulemaan, varaa paikkasi syksyn sesonkiin! Älä jätä hakuajan viimeiseen päivään, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Laita siis hakemus tulemaan järjestelemäämme! Työsuhteessa on rengasalan työehtosopimus. Palkkaus aikaisemman kokemuksesi huomioiden!

Lisätietoa tehtävistä antaa arkisin Wilma Niskanen wilma.niskanen@varvaamo.fi tai viesti/Whatsapp/soitto puh. 040 121 7148.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen. Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa