Rengasasentaja Itä-Vantaalle

11.9.2023

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun aikana

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Rengassesonki lähestyy ja etsimme asiakkaallemme rengasasentajia syksyn sesonkiin. Työtehtävät ovat renkaiden vaihdot ja siihen liittyvät tehtävät.

Aikaisempi kokemus juuri rengassesongissa toimimisesta ei ole edellytys työlle mutta aikaisempaa kokemusta renkaan vaihdosta ja käsitys työn fyysisyydestä tulisi olla. Esimerkiksi autoalan kokemuksesta on tässä hyötyä. Saat työtehtäviisi perehdytyksen vanhemmalta työntekijältä ja pääset työskentelemään alussa hänen kanssaan. Sesongissa vaihdot tehdään itsenäisesti perehdytyksen jälkeen.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7-17 välissä, aloitus noin lokakuun puolen välin tienoilla ja kesto säästä riippuen noin kuukauden tai puolitoista kuukautta. Jos nautit fyysisestä ja tekevästä työstä, jossa voit uppotua tekemään kokoajan hektistä työtä olet etsimämme tekijä!

Paikat sesonkiin napataan pikaisesti, joten jos kiinnostuit laitathan hakemuksen tulemaan hakulinkin kautta! Palkkaus huomioiden aikaisempi kokemus ja alan koulutus, mukaillen autorengasalan työehtosopimusta.

Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa