Rengasasentaja Länsi-Espooseen

11.9.2023

Hae työpaikkaa

Espoo

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun aikana

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Tarjolla voimatreeniä rengasasentajana!

Rengasasentajana allelaittojen lisäksi työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti eri työvaiheet renkaisiin liittyen mm. kunnostus, paikkaus, vanteiden ja kumien vaihto. Asennuksessa on henkilöautojen renkaita. Tehtäviin kuuluu myös asennettavan auton ajaminen työpisteelle, mistä syystä ajokortti (B) on pakollinen. 

Mikäli sinulla ei ole omaa autoa, ei hätää tähän työpaikalle pääset kulkemaan hyvin julkisilla. Työt pääset aloittamaan sesongissa arviolta lokakuun puolesta välistä. Työ on päivätyö, työvuorot klo 8-16 tai 9-17. Rengassesongissa työpäivät voivat toisinaan venyä – sesonki edellyttääkin joustavuutta työvuorojen suhteen.

Ollaan kuultu, että vaikka asennustehtäviä tehdään pitkälti itsenäisesti hallissa lentää huumori ja juttu työnlomassa. 

Koska työt on mahdollista aloittaa heti, katson hakemuksia jo hakuaikana. Laita siis hakemus järjestelmään mikäli paikka kuulostaa sinun seuraavalta paikalta niin olen yhteydessä! Palkkaa maksamme autorengasalan työehtosopimusta mukaillen eli huomioimme mahdollisen kouluttautuneisuuden ja aikaisemmat työkokemukset alalta!

Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen. Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa