Rengasasentaja Länsi-Vantaalle

11.9.2023

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun aikana

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Rengassesonki lähestyy ja etsimme asiakkaallemme rengasasentajia kevään sesonkiin.

Työtehtävät sisältävät ovat renkaiden vaihtamista. Työtä pääset tekemään itsenäisesti ja tukenasi on kokoajan muu asentajatiimi. Työ soveltuu hyvin rutiininomaista työtä haluavalle sille renkaat asennukseen ja varastoon viemiseen hoitaa varastotyöntekijä. Pääset siis itse keskittymään kokonaisvaltaisesti renkaiden asentamiseen.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rengassesongista, mutta se ei ole pakollista. Edellytyksenä on kuitenkin aikaisempi kokemus renkaidenvaihdosta. Autoalan koulutus ja kaikki autojen kanssa toimiminen on plussaa.

Työssä käsitellään asiakkaan omaisuutta, joten olethan huolellinen ja tarkka käsitellessäsi esimerkiksi asiakkaan vanteita ja renkaita. Tässä työssä pääset osaksi hektistä sesonkia, joten olethan valmis tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen ja sitoutumaan koko sesongiksi työhön. Työskentely kieli on suomi.

Vastineeksi työhösi saat hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä vauhdikkaita työpäiviä! Kuntosalillekaan ei välttämättä tarvitse enää lähteä kun on tehnyt työpäivän rengasasentajana. Työtä on arkisin klo 8-17 välillä. Toisinaan voi olla mahdollisuus myös lauantai vuoroon. Aloitus lokakuun ja kesto säistä riippuen noin marraskuun loppuun saakka.

Jos haluat osallistua syksyn parhaimpaan sesonkiin, varaa paikkasi syksyn sesonkiin! Älä jätä hakuajan viimeiseen päivään, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa