Rengasasentaja Nastolaan

6.9.2023

Hae työpaikkaa

Nastola

Haku päättyy 23.9.2023

Työ alkaa: Lokakuun alku - lokakuun puoliväli

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Oletko valmiina rengassesonkiin? Tässä me ollaan!

Työssä pääset osaksi rengassesongin tiimiä, jossa työtehtäviisi kuuluvat renkaiden vanteiden vaihtaminen. Näissä työtehtävissä pääset käyttämään fyysistä voimaasi sillä renkaita käsitellään sesongille luontaisesti useita päivässä.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, valmiutta fyysisesti raskaaseen työhön sekä myös sesongin luonteeseen liittyvää paineensietokykyä. emme edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta vanteiden vaihdosta. Toki plussaa se ja kaikki autojen kanssa toimiminen. Tarkkuus ja huolellisuus ovat ominaisuuksia, joita arvostamme sillä käsittelyssä on asiakkaan vanteita sekä renkaita.

Työtä on arkisin päivätyönä, työaika arkisin 8-17 välillä. Kovimman sesongin aikaan myös lauantai vuoro on mahdollinen, joten olethan valmis tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen sekä valmis sitoutumaan koko sesongin ajaksi.

Työpanoksesi tueksi saat sesongin tiiviin työporukan, hyvän perehdytyksen ja yhteisöllisen työpaikan. Työsuhteen taustalla on rengasalan työehtosopimus. Palkkaus kokemuksen mukaisesti!

Työt alkavat arviolta lokakuun alkupuolella ja työtä on sesongin mukaan noin 5-8 vko.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat varata itsellesi työpaikan sesongissa, niin laitathan hakemuksesi heti tulemaan sivustomme kautta. Aloitamme paikkojen täyttämisen jo hakuaikana

Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 8-15 wilma.niskanen@varvaaamo.fi tai viesti/Whatsapp/soitto 040 121 7148.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa