Rengasasentaja Pohjois-Helsinkiin

11.9.2023

Hae työpaikkaa

Helsinki

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun aikana

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Rengassesonki on täällä ja etsimme sesonkiin fyysistä työtä pelkäämättömiä tekijöitä Helsingin pohjoispuolelle! 

Työtehtävät sisältävät ovat renkaiden vaihtamista, renkaiden pesuja sekä hieman myös asiakaspalvelua. Asiakaspalvelu on pääsääntöisesti tilanteissa, jossa käyt asiakkaalta auton renkaan vaihtoon sekä palautat sen hänelle vaihdon jälkeen. Tästä syystä B-ajokortti on pakollinen!

Tässä duunissa pääset kohottamaan fyysistä kuntoasi. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti (40h/vko), todennäköisesti enemmänkin. Työtä on arksin sekä lauantaisin. Työajat ovat arkisin klo 8-18 välillä ja lauantaisin 9-14. Sunnuntaisin saat viettää vapapäivää. 

Aikaisempi kokemus ei ole työn edellytys mutta katsotaan eduksi ja toki auttaa sinua. Tässä työssä pärjää hyvällä motivaatiolla ja fyysisellä valmiudella. 

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä tarkkaa työotetta. Olethan myös valmis sitoutumaan työhön koko sesongin ajaksi. Työskentely kieli on suomi.

Tarjoamme sinulle vastineeksi saat hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä vauhdikkaita työpäiviä! Työt pääset aloittamaan heti ja kesto säistä riippuen noin marraskuun loppuun saakka.

Jos kiinnostuit laita hakemus heti – aloitus mahdollista jo seuraavana arkipäivänä! 

Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen. Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa