Rengasasentaja Raaseporiin

17.9.2023

Hae työpaikkaa

Raasepori

Haku päättyy 14.10.2023

Työ alkaa: Mahdollisimman pian

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Moikka, onko sulla ruista ranteessa, etkä kaihda sitä että työpäivän aikana treeni tulee samalla tehtyä?
Etsimme asiakkaalle kahta rengasasentajaa vakituiseen kokopäivätyöhön Karjaalle.

Työhön kuuluu monipuolisesti rengasvarastossa työskentelyä, renkaiden pesua ja renkaiden vaihtoa. Työ on fyysistä ja kiireistä, joten edellytämme reipasta asennetta ja hyvää paineensietokykyä. Työtehtäviin kuuluu myös ajoneuvojen ajoa, tarvitset tähän C-kortin.

Renkaita nostellaan luonnollisesti päivän mittaan erittäin paljon. Ammattilainen sinun ei tarvitse olla, työhön perehdytetään, kokemus on ehdottomasti etu, sekä autoalan koulutus. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Toimipiste on auki arkisin klo: 7-17. Työpäivät voivat venyä, joten toivomme hakijalta joustavuutta työaikoihin.

Palkkauksessa noudatamme rengasalan työehtosopimusta.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 8-15 wilma.niskanen@varvaamo.fi tai 040 121 7148.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa