Rengasasentaja Tikkurilaan

6.9.2023

Hae työpaikkaa

Helsinki

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun alku-lokakuun puoliväli

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Rengassesonki lähestyy ja etsimme asiakkaallemme rengasasentajia kevään sesonkiin.

Työtehtäviin kuuluvat renkaiden vaihto jaa siihen liittyvät tehtävät kuten vanteen vaihto. Sinulla tulisi olla kokemusta renkaanvaihdosta sekä hyvä fyysinen kunto. Autoalan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen.

Työtehtävissä tarvitset oma-aloitteista työotetta sekä fyysistä valmiutta sillä renkaita käsitellään päivän aikana todella plajon. Asennuksessa on henkilöautojen ja maastureiden renkaita. Tässä on oiva paikka työntekijälle, joka pitää hektisestä ja tekemistä sisältävästä duunista!

Vastineeksi työpanoksellesi saat hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä vauhdikkaita työpäiviä!
Työaika on pääsääntöisesti arkisin 8-17 välissä, aloitus lokakuun alkupuolella – lokakuun puolessa välissä ja kesto säistä riippuen reilu kuukauden.

Työ sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Nyt on aika laittaa hakemusta tulemaan sivustomme kautta, varaa paikkasi kevään sesonkiin!

Älä jätä hakuajan viimeiseen päivään, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa