Rengasasentaja Vuosaareen

17.9.2023

Hae työpaikkaa

Helsinki

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun alku - lokakuun puoliväli

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Palkallinen treeniohjelma etsii tekijää.

Ai, mikä juttu? Rengassesonki.

Työtehtävät rengassesongissa rengasasentajana sisältävät renkaiden asennukseen ja vaihtoon littyviä työtehtäviä. Työtehtävissä tarvitaan voimaa ja henkistäkin kanttia sillä renkaita nostellaan paljon ja sesongille ominaisesti työtä on tarjolla määrällisesti paljon. 

Työpaikka sijaitsee Vuosaaressa, jonne pääset kätevästi myös julkisilla auton puuttuessa. Työaika on arkipäivisin klo 8-17 välillä. Toisinaan päivät voivat hieman venyä, joten olethan valmis joustamaan työajassa. 

Emme edellytä, että olet renkaanvaihdon ammattilainen sillä olemme valmiita opettamaan työtehtävät! Toki aikaisempi kokemus sekä kaikki kokemus autojen kanssa on hyödyksi. 

Työt alkavat arviolta lokakuun alku/puoliväli ja kestävät sesongin verran. Arvio tällä hetkellä 5-8vko. Palkkauksessa katsotaan rengasalan tessiä mutta myös kokemustasi! 

 

Paikat täytämme heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Ethän siis jää hakemista viimeiselle päivälle vaan laita hakemus järjestelmämme kautta. Lisätiedot Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa