Rengasasentajia sesonkiin

19.9.2023

Hae työpaikkaa

Turku

Haku päättyy 3.10.2023

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Määräaikainen

Haluaisitko työn, jossa pääset tekemään käsilläsi ja jossa on hyvä tekemisen meininki? Asiakkaamme kaipaa nyt reippaita asentajia renkaanvaihtosesonkiin Turkuun, Lietoon ja Kaarinaan.

Rengasasentajana tehtäviisi kuuluu renkaan irrotus sekä kiinnitys ajoneuvoon. Toimipisteet sijaitsevat Turun alueella, Liedossa ja Kaarinassa. Voit halutessasi ilmoittaa toiveen, missä haluat työskennellä.

Renkaita nostellaan ja siirrellään koko päivä, joten hyvä fyysinen kunto, työhön tarttuva asenne sekä ripeät otteet ovat tässä tehtävässä valttia. Asiakasyrityksessämme on otettu hyvin huomioon myös työergonomia. Aiempi kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei välttämätöntä, me koulutamme sinut kyllä tehtävään. Ajokortti olisi toivottava, koska asiakkaiden autoja siirrellään päivän mittaan halliin ja pihalle.

Työt alkavat arviolta syys-lokakuussa ja kestävät säiden mukaan 3-6 viikkoa. Työaika on klo 8-16, mutta työpäivät saattavat myös venyä, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, päivät saattavat sesonkina venyä. Osassa toimipisteissä töitä tehdään myös lauantaisin. Laita siis heti hakemusta tulemaan, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätiedot Anne Ylitalo, p. 044 7533513, anne.ylitalo@varvaamo.com.

Hae työpaikkaa