Rengasasentajia sesonkiin

13.9.2022

Hae työpaikkaa

Salo

Haku päättyy 17.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Hohoi! Autoista kiinnostuneet ja renkaanvaihtohommat osaavat henkilöt, lukekaapa eteenpäin:

Kaipaamme nyt reippaita asentajia rengassesonkiin Saloon. Rengasasentajana tehtäviisi kuuluu renkaan irrotus sekä kiinnitys ajoneuvoon. Töitä tehdään pareittain. Renkaita nostellaan ja siirrellään koko päivä, joten hyvä fyysinen kunto, työhön tarttuva asenne sekä ripeät otteet ovat tässä tehtävässä valttia. Työ on ajoittain hektistä, joten peukaloita ei tarvitse pyöritellä.

Asiakasyrityksemme on kiinnittänyt erityistä huomiota työergonomiaan ja töitä tehdään mukavalla porukalla, hyvässä hengessä. Kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei välttämätöntä, saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Ajokortti olisi toivottava, sillä asiakkaiden autoja siirrellään päivän mittaan halliin ja pihalle. Työt alkavat arviolta lokakuussa ja kestävät säiden mukaan 3-6 viikkoa. Työaika on klo 8-16, mutta toisinaan päivät saattavat myös venyä, joten toivomme joustavuutta tämän suhteen.

Työt alkavat perehdytyspäivällä asiakkaamme toimitiloissa. Laita siis oitis hakemusta tulemaan alla olevan linkin kautta:

https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/10861315/application/basic?jobs=10861315

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja arkisin 9-15 Anne Ylitalo, p. 044 7533513, anne.ylitalo@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa