Rengasasentajia sesonkiin

13.9.2022

Hae työpaikkaa

Kaarina, Turku

Haku päättyy 17.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Haluaisitko työn, jossa pääset tekemään käsilläsi ja jossa on hyvä tekemisen meininki?

Kaipaamme nyt reippaita asentajia renkaanvaihtosesonkiin Turkuun, Lietoon ja Kaarinaan. Rengasasentajana tehtäviisi kuuluu renkaan irrotus sekä kiinnitys ajoneuvoon. Renkaita nostellaan ja siirrellään koko päivä, joten hyvä fyysinen kunto, työhön tarttuva asenne sekä ripeät otteet ovat tässä tehtävässä valttia. Aiempi kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei välttämätöntä, me koulutamme sinut kyllä tehtävään.

Ajokortti olisi toivottava, koska asiakkaiden autoja siirrellään päivän mittaan halliin ja pihalle. Työt alkavat arviolta syys-lokakuussa ja kestävät säiden mukaan 3-6 viikkoa. Työaika on klo 8-16, mutta toisinaan työpäivät saattavat myös venyä, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Osassa toimipisteissä töitä tehdään myös lauantaisin.

Laita siis heti hakemusta tulemaan alla olevasta linkistä klikkaamalla:

https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/10861316/application/basic?jobs=10861316

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätiedot Anne Ylitalo, p. 044 7533513, anne.ylitalo@varvaamo.com.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa