Rengasasentajia sesonkiin

19.9.2023

Hae työpaikkaa

Kaarina, Lieto, Turku

Haku päättyy 3.10.2023

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Haluaisitko työn, jossa pääset tekemään käsilläsi ja jossa on hyvä tekemisen meininki? Asiakkaamme kaipaa nyt reippaita asentajia renkaanvaihtosesonkiin Turkuun, Lietoon ja Kaarinaan.

Rengasasentajana tehtäviisi kuuluu renkaan irrotus sekä kiinnitys ajoneuvoon. Toimipisteet sijaitsevat Turun alueella, Liedossa ja Kaarinassa. Voit halutessasi ilmoittaa myös toiveen, missä haluat työskennellä.

Renkaita nostellaan ja siirrellään koko päivä, joten hyvä fyysinen kunto, työhön tarttuva asenne sekä ripeät otteet ovat tässä tehtävässä valttia. Asiakasyrityksessämme on otettu hyvin huomioon myös työergonomia. Aiempi kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei välttämätöntä, me koulutamme sinut kyllä tehtävään. Ajokortti olisi toivottava, koska asiakkaiden autoja siirrellään päivän mittaan halliin ja pihalle.

Työt alkavat arviolta syys-lokakuussa ja kestävät säiden mukaan 3-6 viikkoa. Työaika on klo 8-16, mutta työpäivät saattavat myös venyä, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, päivät saattavat sesonkina venyä. Osassa toimipisteissä töitä tehdään myös lauantaisin. Laita siis heti hakemusta tulemaan tämän linkin kautta:

https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/13449315/application/basic?jobs=13449315

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätiedot Anne Ylitalo, p. 044 7533513, anne.ylitalo@varvaamo.com.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa