Rengasasentajia sesonkiin

19.9.2023

Hae työpaikkaa

Salo

Haku päättyy 3.10.2023

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Hohoi! Autoista kiinnostuneet ja renkaanvaihtohommat taitavat henkilöt, lukekaapa eteenpäin!

Kaipaamme nyt reippaita asentajia renkaanvaihtosesonkiin Saloon. Rengasasentajana tehtäviisi kuuluu renkaan irrotus sekä kiinnitys ajoneuvoon. Töitä tehdään pareittain. Renkaita nostellaan ja siirrellään koko päivä, joten hyvä fyysinen kunto, työhön tarttuva asenne sekä ripeät otteet ovat tässä tehtävässä valttia. Työ on ajoittain hektistä, joten peukaloita ei tarvitse pyöritellä. Asiakasyrityksemme on kiinnittänyt erityistä huomiota työergonomiaan ja töitä tehdään mukavalla porukalla, hyvässä hengessä. Kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei välttämätöntä, saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Ajokortti olisi toivottava, sillä asiakkaiden autoja siirrellään päivän mittaan halliin ja pihalle.

Työt alkavat arviolta lokakuun alkupuolella ja kestävät säiden mukaan 3-6 viikkoa. Työaika on klo 8-16, mutta toisinaan päivät saattavat myös venyä, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkaa perehdytyspäivällä asiakkaamme toimitiloissa. Laita siis oitis hakemusta tulemaan tämän linkin kautta:

https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/13449317/application/basic?jobs=13449317

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja arkisin 9-15 Anne Ylitalo, p. 044 7533513, anne.ylitalo@varvaamo.fi.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa