Rengasasentajia syksyn sesonkiin Joensuuhun

12.9.2023

Hae työpaikkaa

Joensuu

Haku päättyy 10.10.2023

Työ alkaa: Sopimuksen liite

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Tämä työpaikka kuuluu Heti palkkaa! -mallin piiriin. Heti palkkaa! -mallin tarkoituksena on tarjota työntekijälle mahdollisuus nopeaan palkanmaksuun.

Tämä tarkoittaa sitä, että turhan odottelun sijasta palkka maksetaan halutessasi tilillesi viikoittain!

Haemme valtakunnalliselle rengasalalla toimivalle yritykselle oikealla asenteella töitä tekeviä ihmisiä rengasasennustöihin syksyn sesongin ajaksi Joensuuhun.

Työhön kuuluu renkaiden vaihtoa ja monipuolista työskentelyä rengasvarastossa. Ammattilainen sinun ei tarvitse olla, mutta kokemus on ehdottomasti etu.

Työ on fyysistä ja kiireistä. Renkaita nostellaan luonnollisesti päivän mittaan erittäin paljon sekä rengastöitä tehdessä kyykitään paljon.

Työt alkavat (kelistä riippuen) lokakuussa ja töitä on sesongin ajan. Sesongin kestoon vaikuttavat kelit erittäin paljon, kesto vaihtelee 3-8 viikkoon.

Toimipisteet ovat auki arkisin klo: 8-17 ja la klo: 9-14. Työpäivät voivat venyä, joten toivomme hakijalta joustavuutta työaikoihin.

Laita hakemus linkin kautta tai sähköpostitse mahdollisimman pian, jos sinulla on oikea asenne, motivaatio työntekoon ja uskot pärjääväsi työssä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Janne Aho puh: 0400 667 761 tai janne.aho@varvaamo.fi (hakemukset).

Värväämö Partnerit Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Värväämö -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://www.varvaamo.com/


Hae työpaikkaa