Rengasasentajia syksyn sesonkiin Keminmaahan

12.9.2023

Hae työpaikkaa

Keminmaa

Haku päättyy 10.10.2023

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Tämä työpaikka kuuluu Heti palkkaa! -mallin piiriin. Heti palkkaa! -mallin tarkoituksena on tarjota työntekijälle mahdollisuus nopeaan palkanmaksuun. Tämä tarkoittaa sitä, että turhan odottelun sijasta palkka maksetaan halutessasi tilillesi viikoittain!

Haemme valtakunnalliselle rengasalalla toimivalle yritykselle oikealla asenteella töitä tekevää RENGASASENTAJAA syksyn sesongin ajaksi Keminmaahan.

Työhön kuuluu: renkaiden vaihtoa, monipuolisesti rengasvarastossa työskentelyä tai renkaiden pesua.

Työ on fyysistä ja kiireistä, joten edellytämme reipasta asennetta ja hyvää paineensietokykyä.

Renkaita nostellaan luonnollisesti päivän mittaan erittäin paljon.

Ammattilainen sinun ei tarvitse olla, koska työhön koulutetaan, kokemus on ehdottomasti etu.

Työt alkavat lokakuussa ja jatkuva koko sesongin ajan. Toimipisteet ovat auki arkisin klo: 8-17 ja la 9-14. Työpäivät voivat venyä, joten toivomme hakijalta joustavuutta työaikoihin.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai sähköpostitse: janne.aho@varvaamo.fi (hakemukset)

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Aho, p. 0400 667761

Värväämö Partnerit Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Värväämö -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://www.varvaamo.com/

Hae työpaikkaa