Rengasasentajia syyssesonkiin Vantaalle

16.9.2022

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 31.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Tämä työpaikka kuuluu Heti palkkaa! -mallin piiriin. Heti palkkaa! -mallin tarkoituksena on tarjota työntekijälle mahdollisuus nopeaan palkanmaksuun. Tämä tarkoittaa sitä, että turhan odottelun sijasta palkka maksetaan halutessasi tilillesi viikoittain!

Haemme valtakunnalliselle rengasalalla toimivalle yritykselle oikealla asenteella töitä tekevää RENGASASENTAJAA syksyn sesongin ajaksi Vantaalle.

Työhön kuuluu: renkaiden vaihtoa, monipuolisesti rengasvarastossa työskentelyä tai renkaiden pesua. Työ on fyysistä ja kiireistä, joten edellytämme reipasta asennetta ja hyvää paineensietokykyä. Renkaita nostellaan luonnollisesti päivän mittaan erittäin paljon. Ammattilainen sinun ei tarvitse olla, koska työhön koulutetaan, kokemus on ehdottomasti etu.

Lisäksi tarvitaan myös renkaan pesijöitä ja roudareita rengasvaraston hoitoon.

Työt alkavat arviolta (keleistä riippuen) lokakuussa ja jatkuva koko sesongin ajan. Toimipisteet ovat auki arkisin klo: 8-17 ja la 9-14. Työpäivät voivat venyä, joten toivomme hakijalta joustavuutta työaikoihin.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Aho, p. 0400 667761
Email: janne.aho@varvaamo.fi


Hae työpaikkaa