Rengaspesijä Itä-Vantaalle

14.9.2023

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun aikana

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Etsinnässä rengaspesijä syksyn rengassesonkiin!

Tässä hommassa työtehtäviisi kuuluvat auronrenkaiden peseminen. Kesärenkaat pestään kun ne tulevat asentajalta ennen kuin ne menevät rengashotelliin odottamaan seuraavaa kesäkautta. Lisäksi työtehtävät voivat sisältää varastotyöntekijän tehtäviä. Renkaita nostellaan päivän mittaan useita, joten voimatreenin saat suoritettua samalla. Lisäksi huolellisuus on tärkeä piirre, sillä käsittelyssä on asiakkaiden vanteet sekä renkaat. 

Työtä pääset tekemään sesongille ominaisesti hetkeen, jossa on kokoajan tekemistä sekä meininkiä. Mikäli nautit käsillä tehtävästä fyysisestä hommasta tämä on sinulle sopiva työ! Tässä rengassesongin toimipisteellämme pääset tekemään työtä klo 7-17 välillä. Työpaikalle pääset kulkemaan julkisilla. 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen. Kaikki fyysisen työkokemus ja motivaatio painaa duunia kovaa on eduksi tässä tehtävässä.  Työt alkavat arviolta lokakuun alku-puoliväli ja kestävät noin 1-1,5kk. Palkkauksessa katsotaan rengasalan tessiä mutta myös kokemustasi! 

Paikat täytämme heti sopivien hakijoiden löydyttyä eli jos kiinnostuit laita sivustomme kautta hakemusta niin olen yhteyksissä! 

Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa