Rengaspesijä Länsi-Espooseen

14.9.2023

Hae työpaikkaa

Espoo

Haku päättyy 21.10.2023

Työ alkaa: Lokakuun aikana

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Etsinnässä palkallinen treeniohjelma? Tässä olisi! 
Etsimme rengassesonkiin renkaiden pesijää. 

Työtehtävissä pääset pesemään auton renkaita. Lisäksi työtehtävät voivat sisältää varastotyöntekijän tehtäviä. Renkaita nostellaan päivän mittaan useita, joten voimatreenin saat suoritettua samalla. 

Työpaikkele kuljet auton puuttuessa helposti myös julkisilla. Työ on päivätyö, työvuorot klo 8-16 tai 9-17. Toisinaan päivät voivat hieman venyä, joten olethan valmis joustamaan työajassa. 

Käsittelyssäsi on asiakkaiden renkaita sekä vanteita, edellytämmekin sinulta tarkkuutta, huolellisuutta sekä fyysistä valmiutta. 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen. Kaikki fyysisen työkokemus ja motivaatio painaa duunia kovaa on eduksi tässä tehtävässä.   

Työt alkavat arviolta lokakuun alku-puoliväli ja kestävät noin 1-1,5kk. Palkkauksessa katsotaan rengasalan tessiä mutta myös kokemustasi! 

Paikat täytämme heti sopivien hakijoiden löydyttyä eli jos kiinnostuit laita sivustomme kautta hakemusta niin olen yhteyksissä! 

Lisätietoja arkisin klo 8-16 henkilostopalvelut@varvaamo.fi tai numerosta 040 657 0038.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa