Sähköasentajia heikkovirtaasennuksiin

13.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 2.10.2022

Työ alkaa: HETI/SOVITTAESSA

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Työn kuvaus

Sujuvatko asennukset ilman savua? Luetko piirrustuksia kuin aapista? Värväämö hakee ulospäin suuntautunutta ja innokasta sähköasentajaa. Työ kostuu turvalaiteasennuksista ja heikkovirta kaapeloinnista.  Mikäli haet urallesi vauhdikasta alkua on, Värväämö valintasi. Työkohteet sijaitsevat itä-Helsingissä, hyvien liikenneyhteyksien varrella.  

Tavoitteenamme on työllistää sinut heti ja kun edellinen työmaa päättyy olemme jo etsineet sinulle uutta paikkaa. Haluamme sinusta värväämöläisen jolle Värväämö on paikka jossa viihtyy pidempäänkin. Toki on mahdollista että tämän keikan jälkeen työllistyt suoraan asiakkaallemme.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

-Aikaisempaa kokemusta sähköasentajan työstä

-Työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuuskortti

-Kykyä itsenäiseen työntekoon

-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:

-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät

-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä

-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä

-Työvaatteet ja -varusteet

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.

Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.

Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Sasu Nieminen

sasu.nieminen@varvaamo.fi

0400904360

Hae työpaikkaa