Siivooja

3.5.2022

Hae työpaikkaa

Naantali

Haku päättyy 22.5.2022

Työ alkaa: Kesäkuussa

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Osa-aikainen

Kesätyöpaikka tarjolla!

Työntekijämme on pitämässä kesä-heinäkuussa vuosilomaa ja hänelle etsimme vuosilomien ajaksi tuuraajaa.
Työt alkavat kesäkuun alussa perehdytyksellä ja juhannuksen jälkeen seuraavat neljä viikkoa on töitä olemassa.

Siivojana työnkuvaasi kuuluu monipuoliset työtehtävät. Tulet käyttämään yhdistelmäkoneita, sekä päältä että työnnettäviä.
Työaika on arkisin maanantaista perjantaihin klo: 6-11.

Aikaisempi siivousalan työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Sinun tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt. Toivomme, että sinulla olisi ajokortti ja oma auto käytössä. Omalla autolla pääset näppärästä työkohteeseen töihin ja lisäksi tämä mahdollistaa lisätöiden saamisen. Työ on ajoittain fyysisesti raskasta, joten nautithan liikkuvasta työstä.

Asiakasyrityksemme yhteyshenkilö on henkilö, joka todella välittää työntekijöistä. Saat huolellisesti perehdytyksen ja tarvittavan tuen aina tilanteissa kuin tilanteissa. Lisäksi voimme katsoa yhtiömme osalta lisätöitä, jotta saat enemmän työtunteja kesääsi.

Jätä meille yhteystietosi, jos kiinnostuit työpaikasta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita tietosi mahdollisimman pikaisesti.

Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ole rohkeasti yhteydessä: Mira Romakkaniemi, puh. 0407495749, mira.romakkaniemi@varvaamo.fi .

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<