Siivooja

5.5.2022

Hae työpaikkaa

Naantali, Raisio, Turku

Haku päättyy 22.5.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Osa-aikainen

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista siivoojaa erilaisiin kohteisiin Turku-Raisio-Naantali alueelle. Työtunnit vaihtelevat 10-37,5 h/viikko. Jos omaat alan kokemusta ja olet tarkka kädenjäljestäsi, tässä voi olla sinun paikkasi!
Otamme myös huomioon alan ulkopuolelta tulevat, jos olet innokas ja nopea oppimaan uutta. Saat tietysti myös hyvän perehdytyksen kohteisiin. Tässä työssä pärjää tunnollinen ja itsenäiseen työhön pystyvä henkilö.
Kohteet sijaitsevat Turun ympäristössä ja töitä on aluksi pienemmillä viikkotunneilla, mutta asiakaskunnan kokoajan kasvaessa, työtunnitkin lisääntyvät. Työ on aamupainotteista, mutta joskus siivousta on myös iltaisin ja lauantaisin. Oma auto ja ajokortti on välttämätön kohteiden välillä liikuttaessa.
Pääset mukaan kivaan työyhteisöön, jossa sinua kannustetaan ja työtäsi arvostetaan. Hae heti, sillä valinta tehdään oikean henkilön osuessa kohdalle.

Hakulomakkeeseen pääset tästä linkistä: 
https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/10642714/application/basic?jobs=10642714

Lisätiedot Annelta: anne.ylitalo@varvaamo.fi, 044 7533513.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<