Siivooja Pirkanmaan alueelle

17.9.2023

Hae työpaikkaa

Nokia, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 14.10.2023

Työ alkaa: Syyskuu 2023 / Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Osa-aikainen

Työtä opintojen oheen? Sopiiko osa-aikainen työ elämäntilanteeseesi?

Etsimme lian taltuttajaa ja pintojen kirkastajaa siivoustehtäviin Pirkanmaan alueella toimivalle alan johtavalle yritykselle!

Tarjoamme sinulle vaihtuvat työskentelykohteet sekä monipuolista tekemistä! Työtä on alkuun 20-30h/vko. Tunteja voidaan myöhemmin lisätä sopimuksen mukaisesti. Työpäivät alkavat aamulla klo 6.00 aikaan.

Työkohteita on Pirkanmaan alueella, pääsääntöisesti Ylöjärvellä, Tampereella sekä Nokialla. Työkohteiden välillä liikutaan autolla. Tästä johtuen B-ajokortti on edellytys työlle. Mikäli haluat käyttää työautoa saat sen yritykseltä työpäivän alussa Tampereelta tai voit käyttää työssäsi omaa autoa – kilometrikorvaukset työkohteiden välillä.

Siivoustehtävissä pääset tekemään siivousta erilaisiin toimisto- ja teollisuuden kohteisiin. Tämä käsittää esimerkiksi toimistojen, asiakastilojen, aulojen sekä sosiaalitilojen sekä esimerkiksi tuotantotilojen työtilojen siivoamista. Siivouksessa pestään ja puhdistetaan erilaisia pintoja sekä käytetään myös lattianpesukonetta.

Aikaisempaa kokemusta siivouksesta emme edellytä. Odotamme sinulta vastuuta työstäsi sillä perehdytyksen jälkeen vastaat asiakaskohteiden siisteydestä itsenäisesti. Työ on myös fyysistä, joten päivän treenin saat meillä työskennelläsi työnohessa. Opetamme sinulle kaikki tarvittavat taidot työhön ja pääset perehdytykseen vanhemman työntekijän mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuun aikana ja työtä on sopimuksen mukaisesti esimerkiksi kesän 2024 loppuun tai vieläkin pidempi aikaisesti. Palkkaus kiinteistö- ja palvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit siivoojan työpaikasta niin laitathan hakemuksen järjestelmämme kautta. Katsomme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Wilma: wilma.niskanen@varvaamo.fi

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa