Siivooja Poriin kohteeseen jossa elää ikäihmisiä

12.5.2022

Hae työpaikkaa

Pori

Haku päättyy 29.5.2022

Työ alkaa: Mahdollisimman pian

Työsuhde:

Työaika: Osa-aikainen

Pidätkö hyötyliikunnasta? Onko sinulle tärkeää, että näet työsi jäljen heti? Tarkka ja itsenäinen työ on mukavuusaluettasi? Työskentelet mieluiten arkipäivisin noin neljä tuntia päivässä?

Jos mielessäsi vastasit useampaan kohtaan KYLLÄ, voisit olla hakemamme uusi tulevaisuuden tekijä!

Haussa nyt Raikas Oy:lle Poriin siivooja, jolla on jo aiempaa kokemusta siivoustyöstä tai alan koulutus kohteeseen, jossa elää ikäihmisiä. Työtä tehdään arkipäivisin noin neljä tuntia päivässä, eli noin 20 tuntia viikossa. Työajankohdan voit itse määrittää ottaen huomioon muut toiminnot työympäristössä. Aloitus olisi mahdollisimman pian ja mieluiten, totta kai, heti. Palkkaa maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi olet oikeutettu myös Virikeseteleihin.  

Jos kiinnostuit, niin ole ihmeessä yhteydessä tai hae työpaikkaa heti suoraan klikkaamalla linkkiä. Kerron mielelläni lisää. Jos en tiedä, niin otan ainakin selvää.

-Aija Anttila, 040 160 2690, aija.anttila@varvaamo.fi

 

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<