Siivoojia Pirkanmaalle

22.8.2022

Hae työpaikkaa

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 31.12.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Osa-aikainen

Siivousta toimistossa, rakennustyömaalla, julkisissa tiloissa ehkäpä porrassiivousta.
Haluaisitko työllistyä johonkin edellä mainittuun siivoustehtävään tai ehkä johonkin mitä emme vielä yllä maininneet?

Tampere ja Pirkanmaan alue kaipaa siivoojia erilaisiin kohteisiin ja erilaisilla työajoilla. Siivoustehtävissä pärjää niin rautainen ammattilainen kuin alalle haluava tai vastavalmistunut. Meillä on mahdollisuuksia kaikille osaajille!

 

Työssäsi voit työskennellä yhdessä työkohteessa tai liikkua useassa työkohteessa päivän aikana. Työtä on mahdollista tehdä osana tiimiä, yleensä työtehtävät ovat kuitenkin melko itsenäisiä. Kaikkiin työtehtäviin saat laadukkaan perehdytyksen toisen siivoojan kanssa. Siivoojan työtehtävissä on eduksi hyvä fyysinen kunto sekä asiakaslähtöisyys.

 

Millaisilla työajoilla ja työtehtävillä sinä haluaisit työskennellä – Etsitkö lisätyötä tai vakituista ja pidempiaikaista työsuhdetta?

Laita hakemus tulemaan tai soita Wilmalle (arkisin klo 8-16 numerosta 040 121 7148) niin katsotaan mikä työ olisi sinulle parasta ja etsitään sinulle työpaikka! Sähköposti toimii myös wilma.niskanen@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa