Sisäänkantajia rakennustyömaille

23.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Kerava, Vantaa

Haku päättyy 30.9.2022

Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika:

Etsitkö joustavaa keikkatyötä arkeen? Nyt olisi rakennusalan kantohommia tarjolla!
Tässä duunissa kunto kohoaa eikä salille tarvitse lähteä päivän päätteeksi, ja mikä parasta saat siitä vielä palkkaa!

Tehtävä sopii mainiosti esim. opiskelujen tai toisen työn ohelle. Sinulla on mahdollisuus työllistyä kauttamme myös muihin rakennusalan tehtäviin. Pääset mahdollisesti aloittamaan työt jo heti seuraavana päivänä, joten laita hakemus pikimmiten!

Värväämme kantajia pääkaupunkiseudulle asiakkaamme rakennustyökohteisiin. Tehtävässä kannetaan rakennusmateriaaleja, huoneistokaappeja ja niiden osia valmistuviin asuntoihin. Kannot suoritetaan useamman henkilön tiimissä, uudisrakennuskohteissa PK-seudun alueella. Keikkoja on noin 1-5 päivänä viikossa (arkena) ja työaika pääsääntöisesti klo 7-15:30.

Voit itse vaikuttaa työpäivien määrään ja keikkoja on tarjolla joka viikko vaihtelevina päivinä. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa, joustavuutta kulkea eri puolille pääkaupunkiseutua sekä ahkeraa asennetta. Työmailla tarvitset myös työturvallisuuskortin mutta jos et omista sellaista niin katsotaan mahdollisuuksia sen suorittamiseen Värväämön kautta.

Värväämö tarjoaa muun muassa osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet ja -varusteet, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti sekä eri tehtäviin.

Hae työpaikkaa pikimmiten sillä työt voivat alkaa jo heti seuraavana päivänä!
Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa