Sisäkirvesmies

16.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 28.9.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Oletko rakennusalan rautainen ammattilainen ja sisätyöt ovat vahvuutesi ?

Värväämme asiakasyrityksellemme sisäkirvesmiehen uudis- ja saneerauskohteisiin Uudenmaan alueelle. Tehtävät ovat muun muassa seinien levytystä, kalusteasennuksia, ikkuna- ja ovi asennusta, laminaattihommia ym. sisätiloissa tehtävää kirvesmiehen duunia. Töitä on tarjolla myös ulkohommissa oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja ovat vaihtelevia mutta parhaimmassa tapauksessa voit työllistyä yhdelle asiakkaalle pitkäksikin ajaksi.

Hakijalta toivomme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työhön, luotettavuutta ja piirustusten lukutaitoa sekä aikaisempaa kokemusta kirvesmiehen tehtävistä. Sinulta tulisi löytyä myös voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Värväämö tarjoaa muun muassa osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet ja -varusteet, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme. Hyville tekijöille on pidempää ja pitkäaikaista keikkaa!

Kerro hakemuksessa osaamisestasi niin katsotaan juuri sinulle sopivaa työtä.

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä.  Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle.
Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa