Sorvaaja

6.9.2023

Hae työpaikkaa

Parkano

Haku päättyy 23.9.2023

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan / Heti

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Etsimme kokoaikaisen ja vakituiseen työhön sorvaajaa.

Asiakasyrityksemme valmistaa esimerkiksi voimansiirtoon liittyviä osia ja komponentteja. Yrityksellä on monia sertifikaatteja laadukkuudesta. Nyt he etsivät kappaleiden valmistukseen sorvaajaa manuaalikoneelle sekä CNC-sorvaaja!

Manuaali sorvaajan työtehtäviin kuuluu manuaalisorvilla työskenteleminen. Kuvanlukutaito on tehtävissä oleellinen taito ja edellytämmekin, että kuvat ovat sinulle tuttuja! Kuvien pohjalta pääset tekemään kappaleen valmistamiseen liittyvät mittaukset ja työstövalinnat. Valmistettavat kappaleet ovat suuria ja niiden käsittely tapahtuu nosturilla.

CNC-sorvaajalla työtehtäviin kuuluvat kuvien pohjalta tehtävä ohjelmointi, työstövalinnat sekä tuotteiden valmistaminen. Sorvi on malliltaan uusi ja Fanuc käyttöinen.

Yrityksessä työskennellään pääsääntöisesti 2-vuorotyössä klo 6-14 & 14-22. Manuaali sorvaajan työ alkaa 1-vuorotyönä sillä perehdytyksen saat nykyiseltä sorvaajalta, kun hommat sujuvat itsenäisesti siirrytään 2-vuorotyöhön.

Työpaikan sijainnin vuoksi vaivattomin tapa kulkea työmatka on oma auto. Yritys on kansainvälinen ja työskentely onnistuu sekä suomeksi että englanniksi. Palkkauksessa mukaillaan teknologia teollisuuden työehtosopimuksen palkkausta, kokemuksesta kuitenkin maksetaan, joten palkkatoiveenkin voi esittää hakemukseen.

Mikäli kiinnostuit kansainvälisestä työympäristöstä sekä isompien kappaleiden valmistuksesta ja haluat osaksi tätä käsillä tekevää tuotteliasta porukkaa niin laita hakemusta tulemaan! Työt pääsee aloittamaan sopimuksen mukaisesti ja työ on vakituinen.

Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään lisätietoja saat Wilmalta arkisin klo 8.15 wilma.niskanen@varvaamo.fi tai viesti/Whatsapp/soitto 040 121 7148

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa