Suihkuseinien asentaja

20.9.2022

Hae työpaikkaa

Haku päättyy 3.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Hoituuko sinulta pikkutarkat sisäkirvesmiehen asennustyöt itsenäisesti?

Värväämö hakee nyt asiakkaalleen suihkuseinien ja ovien asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työkohteet ovat vaihtelevia uudis- ja saneerausrakennuksia ja sijaitsevat Uudenmaan alueella. Työaika on pääsääntöisesti arkena klo 7-15:30.

Kohteiden välillä liikutaan autolla, jossa myös kuskataan työvälineitä, joten hakijalta vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta. Asiakasyrityksemme tarjoaa työssä tarvittavat työkalut, joten et tarvitse omia. Sinulta tulisi löytyä kuitenkin voimassa oleva työturvallisuuskortti, kykyä itsenäiseen työhön ja luotettavuutta. Kokemus vastaavanlaisista asennustöistä katsotaan suureksi eduksi.

Värväämö tarjoaa muun muassa osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet ja -varusteet, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen, Hae työpaikkaa-painikkeen kautta. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus pikimmiten!

Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa