Tarjoilija Helsinkiin

9.5.2022

Hae työpaikkaa

Helsinki

Haku päättyy 29.5.2022

Työ alkaa: Heti/ Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Osa-aikainen

Oletko koskaan miettinyt, onko se ruoka vihreämpää aidan toisella puolella? Tässä työssä sinun on mahdollista selvittää ainakin se onko golf-kentän ruoho vihreämpää kuin muualla oleva ruohikko! Me etsimme nimittäin salityöntekijöitä vihervälle ruohomaalle golf-kentän kupeessa olevaan ravintolaan! 

Työssä pääset osaksi kesän kuuminta golf-sesonkia ja monen ihmisen parasta harrastusta. Työtehtävissäsi pääset tekemään monipuolista asiakaspalvelua. Tämä tarkoittaa luonasaikaan esimerkiksi ruokien esillepanoa ja blokkausta. Illalla ravintolasta saa ala-carte annoksia, joita pääset tarjoilemaan pöytiin. Tarpeen tullen pääset myös hyppäämään golfin pariin varaamalla varausjärjestelmästä asiakkaille vuoroja.

Työ painottuu golfin sesonkiin, joten päivät voivat olla ajoittain hektisiä ja kiireellisiä. Etuna sinulle onkin, jos olet jo aikaisemmin toiminut asiakaspalvelutehtävissä tai hektisessä työympäristössä esimerkiksi juuri ravintola-alalla. Tai ehkä harrastat itsekin golfia? Nämä ei kuitenkaan ole pakollista sillä tässä työssä ratkaisee asenne ja motivaatio! Kaikki muu on opittavissa!

Työt pääset aloittamaan heti ja työtä on syksyyn saakka. Sesonkiluonteisesta työstä johtuen sesongin alussa sekä lopussa työ voi olla osa-aikaista mutta kesä-elokuun välillä lähellä 37,5h/vko. Työaika työssä on 8-21 välillä. Työpaikalle pääset kulkemaan julkisilla. Palkkauksen huomioimme hakijakohtaisesti esimerkiksi aikaisemman kokemuksesi perusteella.

Huomioithan, että ravintolassa toimiaksesi työsuhde edellyttää hygieniapassin ja anniskelupassin. Työskentelykielenä on suomi mutta osaathan tarpeen tullen toimia myös englannin kielellä?

Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä, ja teemmekin valintoja jo hakuaikana. Jos siis haluat osaksi tätä sporttista kesätyötä ja pidät nopea tempoisesta työstä ja asiakaspalvelusta ravintola-alalla laitathan hakemusta tulemaan: https://app.profiili.io/citywork/jobs/10558755/application/basic?jobs=10558755

Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 8-15 numerosta 040 121 7148 tai wilma.niskanen@varvaamo.fi

Hae työpaikkaa
<