Terminaalityöntekijä Pirkkalaan

11.5.2022

Hae työpaikkaa

Pirkkala

Haku päättyy 31.5.2022

Työ alkaa: Heti

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Tarvittaessa töihin kutsuttava

Kiinnostaisiko sinua työskennellä logistiikan parissa? Haemme asiakasyrityksellemme rahdinkäsittelijöitä lentorahtiterminaaliin Pirkkalaan.

Rahdinkäsittelijän tehtävät pitävät sisällään muun muassa lähetysten selvittelyä, lajittelua, purkamista, pakkaamista ja lastaamista. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on luonnollisesti eduksi, mutta meille tätäkin tärkeämpää on oikea asenne, halu oppia uutta ja työhön tarttuva asenne. Tehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Vuoroja on tarjolla vaihtelevasti, ja työ sopii erinomaisesti mm. opiskelijalle, osa-aikaisille yrittäjille tai muille lisäansioita ja keikkatöitä hakeville. Työvuorot ovat pääsääntöisesti n. 3-4 tunnin mittaisia. Tällä hetkellä suurin tarve on aamuvuoroissa, joita on tarjolla maanantaista lauantaihin. Myös ilta- ja yövuoroja on tarjolla tilanteen mukaan.

Auton käyttömahdollisuus helpottaa huomattavasti työvuoroihin kulkemista. Työtehtävään sovelletaan Huolinta-alan varastoterminaali- ja satamatyöntekijöitä koskevaa työehtosopimusta, ja aloituspalkka on sen mukaisesti 15,04 € / h.

Tarjoamme sinulle mukavaa työtä mielenkiintoisessa työympäristössä lentorahtiliikenteen parissa – ja mikä parasta – mahdollisuuden tehdä työtä hyvässä tiimihengessä kivojen kollegoiden kanssa.

Jos kiinnostuit, lähetähän hakemuksesi mahdollisimman pian täyttämällä hakulomakkeemme!

Täytä hakemus tästä linkistä:
https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/10655011/application/basic?jobs=10655011

Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Semenova arkisin klo 9-14 puhelinnumerosta 040 626 2791 ja muina aikoina lähettämällä sähköpostia tanja.semenova@varvaamo.fi

Hae työpaikkaa
<