Terminaalityöntekijä, Vantaa

8.9.2023

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 30.9.2023

Työ alkaa: sopivien henkilöiden löydyttyä

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Tarvittaessa töihin kutsuttava

Kiinnostaako työ lentorahtiterminaalissa? Mikäli kiinnostaa, jatka lukemista ja tartu tilaisuuteen!

Haemme asiakasyrityksellemme Vantaalle työntekijöitä terminaali- ja lajittelutehtäviin.

Aamuvuorot:

Haemme aamuvuoroihin 7 kpl työntekijöitä jotka pystyvät tekemään erityisesti maanantai aamuja, joiden työaika on klo 2:00-9:00 sekä tiistai-perjantai aamuja satunnaisesti, joiden työaika on klo 6:00-10:00.

Iltavuorot:

Haemme iltavuoroihin 5 kpl työntekijöitä, jotka pystyvät työskentelemään klo 16:30-24:00 välisenä aikana. Yleisimmät työvuorot tällä hetkellä ovat 16:30-23:00 sekä 18:30-22:30.

Oma auto helpottaa huomattavasti liikkumista työpaikalle.

Työtehtäviin kuuluu terminaali- ja lentorahdin lajittelutehtäviä, kuten lähetysten käsittelyä, lajittelua, pakkaamista ja purkamista. Trukinajotaito on plussaa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei edellytys.

Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, täsmällisyyttä, ripeyttä ja tiimityötaitoja.

Valituille henkilöille tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka on laadittu EU-komission antaman DOC10804 ohjeen mukaisesti, ennen töiden aloittamista, joten sinulla tulee olla nuhteeton tausta.

Meillä työskennellään rennossa, monipuolisessa ja hauskassa porukassa.

Aloituspalkka on AKT:n tes:n mukaan 15,85 €/h.

Kysymyksiisi vastaa Kim Tammi puh. 040 182 7115 ma-pe klo 11-14 tai kim.tammi@varvaamo.fi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä teemme nopeasti valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa