Timanttiporaaja Vuosaareen

21.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 30.9.2022

Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Timanttista duunia tarjolla osaavalle porarille!

Etsimme timanttiporaajaa-sahaajaa Helsingin Vuosaareen asiakkaamme uudiskohdetyömaalle. Töitä on tarjolla myös kyseisen keikan päätyttyä muualla PK-seudun alueille, joten työt jatkuvat ja sinulla on mahdolisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen Värväämöllä! Etsimme timanttiporaajaa myös muualle PK-seudulle, joten työmahdollisuuksia on useampia.

Työ on rakennuksilla timanttista poraamista ja sahaamista sekä siihen liittyvää työtä. Tehtävä vaatii hakijalta kykyä itsenäiseen työhön, alan ammattitaitoa, hyvää fyysistä peruskuntoa sillä välineitä nostellaan paikasta toiseen ja kohteet vaihtelevat, joten sinulta tulisi löytyä myös B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi mutta ei välttämätöntä. Kohteissa ja työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Värväämö tarjoaa muun muassa osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet ja -varusteet, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen, Hae työpaikkaa-painikkeen kautta. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus pikimmiten!

Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa