Trukkien huoltomekaanikko

11.9.2023

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 1.10.2023

Työ alkaa: Heti/sop. mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Koko Suomen alueella toimivalla yrityksellä on vuosikymmenten kokemus trukkien myynnistä, vuokrauksesta ja huollosta. Sigma Trukit Oy:n huoltoliiketoiminta, Sigma Service toimii maahantuojahuoltona Sigma Trukkien edustamille tuotemerkeille tuottaen huolto-, varaosa- ja koulutuspalvelut. Sigma Servicen huoltotiimi korjaa ja huoltaa myös kaikki trukkimerkit ja -mallit, lisälaitteineen.

Huoltomekaanikolle olisi vakituinen työpaikka tarjolla Vantaalla!

Työtehtäviin kuuluu asiakkaan toimitiloissa huoltopyyntöjen vastaanottaminen, vikojen selvittäminen, huoltojen tekeminen ja varaosien sekä muiden tarvittavien osien tilaaminen. Työtehtävässä työskennellään itsenäisesti, yhdellä asiakkaalla.

Sinä voisit olla tuleva Sigma Trukkien huoltomekaanikko, mikäli sinulla on osaamista esim. autojen, raskaan kaluston tai työkoneiden huolto- ja korjaustehtävistä. Toki kaikki osaaminen, mikä liittyy trukkien käsitteluun tai sähköpuoleen, katsotaan eduksi. Työtehtävissä ei tarvitse olla tutkintotodistusta mekaanikon tehtävistä.

Sigma Service panostaa työntekijöidensä perehdyttämiseen sekä osaamisen kehittämiseen. 
Yritys maksaa kiinteää kilpailukykyistä kuukausipalkkaa, jossa huomioidaan osaamisesi. Yrityksellä on käytössä myös bonusjärjestelmä. Palkan lisäksi tuleva työnantaja tarjoaa mm. lounasedun, virikesetelit, kattavan työterveyshuollon sekä muita etuja.

Olet lämpimästi tervellut liittymään Sigma Trukkien porukkaan! 

Lähetä yhteystietosi, mielellään kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ota yhteyttä: Mira Loponen, puh. 040 749 5749, mira.loponen@varvaamo.fi .

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa