Tuotantotyöntekijä

21.9.2022

Hae työpaikkaa

Helsinki

Haku päättyy 16.10.2022

Työ alkaa: Heti

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Verkot vesillä ja tavoitteenamme on napata saaliiksemme kolme reipasta tuotantotyöntekijää! 

Työtehtävissä pääset osaksi kalatuotannon työtehtäviä. Mikä parasta näissä tehtävissä pääset toimimaan hurjan monipuolisissa tehtävissä. Työtehtäviä tehdään koneellisesti ja käsin. Työtehtäviä ovat esimerkiksi kalan koneellisen suikaloiminen, suomustus, pilkkominen sekä jauhaminen. 

Työtä pääset tekemään kokoaikaisesti maanantaista perjantaihin eli viikonloput on aina vapaana! Työtä on tarjolla 37,5h/vko. Työpäivä alkaa klo 6-8 aikaan. 

Työ on fyysisesti raskasta seisomatyötä, jossa pääset käyttämään myös käsitaitojasi ja näkemään konkreettisesti työsi jäljen. Työtehtäviin tarvittavat taidot on opittavissa uteliaalla ja tarkkaivaisella työotteella. Aikaisempaa kokemusta kalankäsittelystä ei siis tarvitse olla mutta toki se auttaa sinua itseäsi. Huomioithan, että työ edellyttää hygieenistä työskentelyä ja työsuhteen edellytyksenä onkin hygieniapassi ja salmonellatodistus. Työskentely- ja hygieniaohjeet ovat suomeksi. 

Yrityksessä on käytössä kaupan alan työehtosopimus. Palkkauksessa haluamme huomioida aikaisemman kokemuksesi kalankäsittelystä ja sen kanssa työskentelystä. Palkkaus ilman aikaisempaa kokemusta alkaa noin 11€/h. 

Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Työtä on aluksi vuoden loppuun mutta todennäköisesti työ jatkuu ensi vuonnakin!

Miltä kuulostaa? Nappaa heti itsellesi mahdollisuus kalatuotannon huipputiimiin laittamalla hakemusta piakkoin. Katsomme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat voidaankin täyttää jo hakuajan sisällä sopivien hakijoiden löydyttyä. Pääset täyttämään hakemuksen esimerkiksi painamalla tästä

Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 8-15 numerosta 040 121 7148.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa