Työmaainsinööri PK-seutu – Arkta

30.9.2021

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 24.10.2021

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Arkta Rakennuskultti kasvaa ja nyt on tarve työmaainsinöörille. Tarjolla on vakituinen työsuhde. Arkta Rakennuskultilla on pitkät työsuhteet, matala organisaatiorakenne ja ketterä toimintatapa. Yritys on perustettu vuonna 1988 ja kuuluu Arkta konserniin. Arkta Rakennuskultti on erikoistunut julkisiin kilpailu-urakoihin. Tyypillisiä kohteita ovat koulut, päiväkodit, kirjastot, seurakuntatilat, urheilu- ja liikuntatilat sekä hoivakiinteistöt. Kohteet sijaitsevat alueella Espoo, Helsinki ja Vantaa ja ovat kooltaan n. 5 M euroa – 15 M euroa. Arkta Rakennuskultin toimisto on Espoossa.

Vastuullasi työmaainsinöörinä on työmaan dokumenttien tekeminen vastaavan työnjohtajan ohjauksessa (laatu- ja projektisuunnitelma, aikataulut, aluesuunnitelma). Työnkuvaasi kuuluu myös tehtyjen suunnitelmien toteutumisen seuranta ja raportointi sekä TR-mittaukset. Voit olla opintojen loppuvaiheessa oleva rakennusmestari/-insinööriopiskelija, tähän paikkaan voidaan harkita osa-aikaista työntekijää.

TYÖTEHTÄVÄ: Työmaainsinööri/projekti-insinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Arkta Rakennuskultin kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

– Rakennusalan teknistä koulutusta (RKM, insinööri AMK tai vastaava), voit olla myös opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija. Myös osa-aikainen työskentely mahdollista.
– Työturvallisuusajattelua ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
– Tunnet rakentamisen lait ja asetukset.
– Analyyttisyyttä, tarkkuutta ja täsmällisyyttä.
– Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?

– Meillä on suoraviivainen organisaatio ja monipuoliset työnkuvat.
– Annamme hyvän koulutuksen tehtävään ja pääset oppimaan lisää.
– Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä, osana vakavaraista konsernia.
– Palkkaus on kilpailukykyinen ja meillä on selkeä bonusmalli.
– Työsuhde-etuna on mm. liikuntasetelit.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä, voit myös soittaa tai laittaa viestiä: Juho Palosaari 0505149958, juho.palosaari@varvaamo.fi. Haku tehtävään päättyy 24.10.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana, joten toimi nopeasti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork henkilöstötalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta. Lisää meistä www.varvaamo.com.

 

 

Hae työpaikkaa
<