Työnjohtajia uudisrakentaminen/saneeraus, PK-seutu

25.11.2021

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 31.12.2021

Työ alkaa: Joustavasti sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haemme useammalle rakennusalan yritykselle työnjohtajia. Yritykset ovat kooltaan keskisuuria ja suuria, osa toimii uudisrakentamisen parissa ja osa korjausrakentamisen parissa. Erilaisia kohteita on tarjolla runsaasti, ota yhteyttä ja käydään läpi tarkemmin eri mahdollisuuksia. Kaikki yhteydenotot hoidetaan luottamuksellisesti.

Aloitukset tehtävissä on joustavasti sinun aikataulujesi mukaan. Työsopimukset solmitaan suoraan asiakasyritysten kanssa, tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
Pääkaupunkiseutu
TYÖN LUONNE:
Vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, aloitus sovittavissa joustavasti talven aikana. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN TYÖHÖN EDELLYTÄMME:

-Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta.
-Aikaisempaa kokemusta työnjohdosta. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa ja suorittanut vähintään työnjohtoharjoittelun.
-Hyviä tietoteknisiä taitoja.
-Sujuvaa suomen kielen taitoa.

MITÄ ME TARJOAMME:

-Mahdollisuuden tutustua useampaan työnantajaan vaivattomasti.
-Vakituisen työsuhteen suoraan asiakkaamme palkkalistoilla.
-Mahdollisuuksia edetä urallasi.
-Tehokkaan ja mutkattoman hakuprosessin.

Hae työpaikkaa oheisesta linkistä, voit myös soittaa tai laittaa viestiä: Juho Palosaari 0505149958, juho.palosaari@varvaamo.fi. Haku tehtävään päättyy 31.12.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana, joten toimi nopeasti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork henkilöstötalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta. Lisää meistä www.varvaamo.com.

Hae työpaikkaa
<