Vannetyöntekijä

19.9.2022

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 17.10.2022

Työ alkaa: Lokakuu

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Vannetyöntekijää etsitään Vehkalaan! Työpaikalle pääset kulkemaan julkisilla!

Työssä pääset osaksi rengassesongin tiimiä, jossa työtehtäviisi kuuluvat renkaiden vanteiden vaihtaminen sekä tasapainottaminen. Näissä työtehtävissä pääset käyttämään fyysistä voimaasi sillä renkaita käsitellään sesongille luontaisesti useita päivässä.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, valmiutta fyysisesti raskaaseen työhön sekä myös sesongin luonteeseen liittyvää paineensietokykyä. Edellytämme sinulta jo aikaisempaa kokemusta vanteiden vaihdosta. Tarkkuus ja huolellisuus ovat ominaisuuksia, joita arvostamme sillä käsittelyssä on asiakkaan vanteita sekä renkaita.

Työtä on arkisin päivätyönä, tyypillisesti työaika on 8-17 välillä. Kovimman sesongin aikaan myös lauantai vuoro on mahdollinen, joten olethan valmis tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen sekä valmis sitoutumaan koko sesongin ajaksi.

Työpanoksesi tueksi saat sesongin tiiviin työporukan, hyvän perehdytyksen ja yhteisöllisen työpaikan. Työsuhteen taustalla on rengasalan työehtosopimus. Palkkaus kokemuksen mukaisesti!

Työt alkavat arviolta lokakuun alussa ja työtä on sesongin mukaan noin marraskuun loppuun saakka.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat varata itsellesi työpaikan sesongissa, niin laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 8-16 wilma.niskanen@varvaaamo.fi tai 040 121 7148.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa