Varaosamyyjä

15.9.2022

Hae työpaikkaa

Kerava

Haku päättyy 16.10.2022

Työ alkaa: Sop. mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Koko Suomen alueella toimivalla yrityksellä on vuosikymmenten kokemus trukkien myynnistä, vuokrauksesta ja huollosta.
Sigma Trukit Oy toimittaa alkuperäiset varaosat kaikkiin maahantuomiinsa Yale- ja Hyster-trukkeihin, Hubtex-erikoistrukkeihin ja Terberg-terminaalitraktoreihin. Näiden lisäksi tuotevalikoimiin kuuluvat myös muiden trukkien varaosat ja tarvikkeet, kilpailukykyisin hinnoin.

Etsimme suorarekrytointina Sigma Trukit Oy:lle varaosamyyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Päivittäisiin työtehtäviisi tulee kuulumaan mm. tilauksien käsittely, tarjouksien tekeminen, asiakkaiden neuvonta, varaosien hankinta ja hankintojen kilpailutukset sekä varastojen hallinta ja logistiikkaratkaisujen kehittäminen.

Etsimme henkilöä, kenellä on työkokemuksen ja/tai koulutuksen kautta hankittua teknillistä osaamista konekaupan alalta. Trukkien tuntemus katsotaan eduksi.
Sigma Trukkien varaosamyyjänä olet luonnollisestikin asiakaspalveluhenkinen, huolellinen, ongelmanratkaisukykyinen, numerotarkka ja analyyttinen. Nautit tehdä itsenäisesti töitä, mutta pystyt työskentelemään sujuvasti myös pienessä työyhteisössä. It-taitosi ovat hyvällä tasolla ja pystyt kommunikoimaan suomen lisäksi englanniksi.

Sigma Trukit Oy tarjoaa kokoaikaisen sekä vakituisen työsuhteen Keravan toimipisteellä. Työtehtävät ovat monipuoliset ja haasteita tarjoavat. Saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen. Huumorintajuiset työkaverit huolehtivat, että viihdyt työpaikalla.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi Värväämö Oy:lle joko kotisivujen kautta tai suoraan sähköpostitse. Haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ota rohkeasti yhteyttä: Mira Loponen, puh. 040 749 5749, mira.loponen@varvaamo.fi .

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa