Varastotyöntekijä

6.5.2022

Hae työpaikkaa

Heinola

Haku päättyy 29.5.2022

Työ alkaa: 1.6.2022

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Hei, varastotyöntekijä onko sinulla kokemusta tukipyörätrukin käytöstä tai haluaisit laajentaa trukki osaamistasi tämänkin trukin ajotaitoon?

Me etsimme kesälle varastotyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen, jossa pääset käyttämään työsi teossa edellä mainittua trukkia. Työtehtäviin kuuluvat tuotteiden lähettäminen, käsittely sekä myös rahti- ja vientikirjojen laadintaa.

Eduksi työtehtävissä ovat trukkikortti ja työturvallisuuskortti. Kaikki kokemus varastosta ja erilaisista trukeista on hyödyksi tehtävässä. Tietoteknisiä taitoja tarvitset rahti- ja vientikirjojen käsittelyssä.

Tässä työssä pääset nauttimaan kesäviikonlopuista sekä illoista. Työaika on arkisin klo 8-16. Työt alkavat kesäkuussa ja työtä on kahdeksi kuukaudeksi. 

Mikäli kiinnostuit laitathan hakemusta tulemaan sillä paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä ja hakijoita käsittelemme jo hakuaikana. Pääset hakemaan paikkaa esimerkiksi klikkaamalla tästä.

Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 8-15 numerosta 040 1217148 tai wilma.niskanen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<