Varastotyöntekijä

22.9.2022

Hae työpaikkaa

Helsinki

Haku päättyy 16.10.2022

Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Etsimme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat mm. kokoonpanotehtävät, tuotteiden käsittely, keräily, pakkaus, hyllyttäminen ja lähettäminen. Siis monipuolisesti erilaisia varaston työtehtävinä. Näissä työtehtävissä et tarvitse trukkia vaan saat käyttää käsiäsi ja fyysisiä taitojasi. Tuotteiden käsittelyyn kuuluu yllä mainittujen työtehtävien lisäksi myös tuotteiden mittaamista ja kasaamista, joten pääset käyttämään myös tarkkuuttasi.

Aikaisempi työkokemus varastoalan tehtävistä katsotaan eduksi mutta se ei ole pakollista sillä työkokemusta tärkeämpää on se, että tykkäät fyysisestä työstä ja osaat käyttää työkaluja. Työpaikalle pääset kulkemaan hyvin julkisilla, joten oma auto ei ole välttämätön.

Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan varastotyöntekijöitä koskevaa työehtosopimusta, palkkauksen alkaen noin 11,50€/h ilman alan aiempaa kokemusta. Työaika on arkisin klo: 8-16. Huomioithan, että työpaikka on täysin savuton. Perehdytys työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, mukavat työkaverit ja pitkäaikaisen työsuhteen. Jos työpaikka ja työnkuvaus kuulostaa omaltasi laita hakemusta tulemaan, niin olemme yhteydessä.

Lisätietoja antaa Wilma arkisin kello 8-16 numerosta 040 121 7148.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa